Отиде си световноизвестен актьор.Египетският актьор Ахмед Ел Шенауи почина в Лондон

...
Отиде си световноизвестен актьор.Египетският актьор Ахмед Ел Шенауи почина в Лондон
Коментари Харесай

Почина известен актьор от филмите за Индиана Джоунс

Отиде си световноизвестен актьор.

Египетският артист Ахмед Ел Шенауи умря в Лондон на 75 години. Той изигра ролята на търговеца, който с самоувереност разгласи появяването на плъзгаща се „ змийска изненада “ на масата във кино лентата „ Индиана Джоунс и храмът на обречените “, написа Телеграф.

Актьорът е напуснал този свят на 1 февруари, само че веста за неговата кончина бе оповестена от щерка му Еман Ел Шенауи едвам в този момент. За The Hollywood Еман разкри, че татко й е бил приет в болница с фрактура, само че е развил зараза, която е довела до сепсис, написа novini.bg. 

Ел Шенауи може да се похвали със забележителна актьорска кариера. Той играе пандизчия в кино лентата на ужасите на Алън Паркър и има централна роля в кинолентата “Елемент на закононарушението ”. 

Във кино лентата на Стивън Спилбърг от 1984 година „ Индиана Джоунс и храмът на обречените “ Ел Шенауи, носещ развяващи се перлени колиета и гъсти черни мустаци, които се простират до бакенбардите му, седи до Уили Скот (Кейт Капшоу) на дълга банкетна маса.

Основното ядене, което идва, е голяма змия, която се разрязва, с цел да се разкрие във вътрешността си голям брой живи змии. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР